В момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на Safari.

Ако искате да се насладите на ползите за здравето на зеления чай, предлагам да си купите разхлабени зелен чай или чаени торбички и да се наслаждавате на чаша или два на ден. Домашният леден зелен чай също е страхотен. Ще включа някои връзки в бележките за шоуто към повече за изкуството на варенето и насладата на зелен чай, заедно с някои от изследванията за зеления чай.

и за бърз съвет за приготвяне на зелен чай, който има по -добър вкус (не горчив), се насочете тук.

Административно

Това е Моника Рейнагел, хранителната дива, напомняща ви, че тези съвети не са предназначени като медицински съвет.

Ако имате въпрос за хранене към мен, изпратете имейл на nutrition@quickanddirtytips.com и включете темата на въпроса си в темата на вашия имейл.

Можете също да ми оставите гласова поща на 206-203-1438. Още по -добре, публикувайте вашите коментари и въпроси на страницата за хранене Diva във Facebook. Отговарям на много въпроси за слушатели в безплатния си седмичен бюлетин, така че ако сте изпратили въпрос по моя начин, бъдете сигурни, че сте регистрирани, за да го получите. Освен това мога да бъда намерен в Twitter.

Приятен ден и яжте нещо добро за мен!

Ресурси:

Ползи за здравето от зелен чай

Зелен чай и загуба на тегло

Наслаждавайте се на зелен чай

Изображение на зелен чай С любезното съдействие на Shutterstock

страници

«Първо‹ Предишна12

Направете това сега, за да бъде по -здравословно, когато сте по -възрастни.

от Monica Reinagel, MS, LD/N , CNS Nutrition Diva 1 септември 2010 г. 5-минутна readepisode #9 Играйте пауза Слушайте пет начина за забавяне на стареенето В момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на Safari. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox.

4. Упражнете редовно

Това наистина ще ви накара да изглеждате по -млади и да се чувствате по -здрави. И това е по -лесно, отколкото хората мислят. Не е нужно да се присъединявате към фитнес или да купувате оборудване. Просто завържете обувките си и правете бързо 30-минутна разходка всеки ден. Можете дори да го разчупите на две или три по -къси разходки, ако е по -лесно да го приспособите.

За да подмладите тялото си и отношението си едновременно, направете игра отново част от живота си. Играйте тенис с брат си, хвърлете фризби на кучето или ритайте футболната топка наоколо с децата. Поставете бадминтонната мрежа и ухапвайте птицата наоколо, докато въгленът върви. Просто го направи. За повече идеи как да получите повече физическа активност в живота си, вижте AmericaonTheMove.org.

5. Вземете достатъчно сън

Всеки път, когато видя хора, които носят тези тениски, които казват: „Ще спя, когато съм мъртъв“, мисля си, че вероятно ще получат шанса по-рано, отколкото си мислят! Прескачането на съня ускорява процеса на стареене и насърчава болестта чрез повишаване на нивото на кортизол и други хормони на стреса в тялото ви.

Изследователи от Чикагския университет направиха проучвания, където държаха някои деца в колежа през нощта. (Намирам това за забавно, защото в моя квартал, който е близо до два големи университета, това е обратното: децата от колежа поддържат преподавателите през нощта!) Във всеки случай, след няколко дни, хормоналните нива на тези студенти са били неразличими от нивата на хормоните на шестдесетгодишни деца.

Ако получавате по-малко от 7-8 часа сън на нощ, вероятно сте стареели по-бързо, отколкото трябва. Добрата новина е, че можете да отмените щетите, като реформирате навиците си за сън. Ще включа линк към ресурсите за подобряване на качеството на съня в бележките на шоуто.

За да обобщя: Ето моите топ 5 препоръки за борба с стареенето и усилването на здравето:

Поддържайте Здравословно тегло

ограничете приема на захар

яжте повече плодове и зеленчуци

Редовно упражнения

Вземете достатъчно сън

Административен

Това е Monica Reinagel, хранителната дива, с вашите бързи и мръсни съвети за хранене добре и да се чувствате приказни.

Тези съвети са предоставени за вашата информация и забавления и не са предназначени като медицински съвет. Тъй като всички са различни, моля, работете с вашия здравен специалист, за да определите какво е подходящо за вас.

и ме последвайте във Facebook или Twitter за актуални публикации.

ресурси

шоуто на Money Girl за застраховка за дългосрочна грижа

Революцията на удължаването на живота

Живот добре до 100 конференция

Център за ресурси за диета и отслабване

Америка в движение

сън, стрес и стареене на жената изображение С любезното съдействие на Shutterstock

страници

«Първо‹ Предишна123

за Авторът

Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS

Monica Reinagel е сертифициран от борда лицензиран диетолог, автор и създател на един от най-високо класираните подкасти за здраве и фитнес на iTunes. Нейният съвет редовно се представя в The Today Show, д -р Oz, NPR, и във водещите национални вестници, списания и уебсайтове. Имате ли въпрос за хранене? Обадете се на линията за слушатели на хранителната дива на 443-961-6206. Въпросът ви разберете тук може да бъде включен в шоуто.

Ако искате да се оправите в колоезденето, има много повече неща за помисляне, отколкото как ще изглежда косата ви, когато свалите шлема си или как да балансирате чанта за хранителни стоки на кормилото.

от Brock Armstrong Get-Fit Guy 25 юни 2019 г. 7-минутен readepisode #443 Играйте пауза Слушайте как да се подобрите в колоезденето, в момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на Safari. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox.

Ако сте карали колело от детството си, когато сте имали рог и стримери на кормилото си, може да мислите, че колоезденето е толкова лесно Както, добре … каране на мотор. Но има много повече от това, ако наистина искате да знаете как да се подобрите в колоезденето.

Гледах световната надпревара в триатлона в Лийдс вчера. Имаше моменти, когато дори аз, опитен ездач и състезател, се стичаше, докато колоездачите се разкъсваха по градските улици, само сантиметри от колелата на другия. Когато гледате велосипедисти от този калибър, вие наистина започвате да оценявате значението на правилното колоездене.

Видът на техниката, към която имам предвид, се показва в гладкото им педалиране, разумното им спиране и безпроблемното им предаване. Той също се показва в завоите на косата им, тесната им група и цялостната им безопасност при високи скорости. ; Освен това той не идва автоматично от притежаването на скъп мотор с въглеродни влакна или наперен тоалет за колоездене (известен още като комплект). Тези неща отнемат практика, практика, повече практика и фокус.

Колоездещата физическа фитнес

техника и фитнес често вървят ръка за ръка. Очевидно е, че ако ви липсва сила, издръжливост, гъвкавост и фокус, никога няма да постигнете нивото на техника, необходимо за безопасно каране с водещия пакет.

Например, ако карате нагоре нагоре Стръмен хълм без адекватна сила, мощност и издръжливост, няма да можете да поддържате каданса си високо и натоварването ви ниско. Когато слизате по този хълм, фитнесът ви преминава към силата на горната част на тялото, която ви помага да се справите с мотора, гъвкавост, за да се спуснете ниско, за да намалите устойчивостта на вятъра и разбира се увереността и нервите, за да си позволите да ударите някои максимални скорости.

Циклична психическа психология

Скорошна изследователска документа мозък. И ползата върви и в двете посоки. Колкото повече практикувате добра техника на колоездене, толкова повече вграждате моделите на движение във вашите нервно -мускулни пътища. (Невромускулните пътища са точките, в които електрически импулс от нервната система се предава на мускула). Колкото повече се случва, толкова по -близо стигате до каране като професионалист. Както казах преди, практикуване, практика, практика.

Основните области на техниката на колоездене са:

pedalinggearingCadenCbakingCornering

Нека разгледаме специфичните технически аспекти на всеки и как можете да се съсредоточите върху получаването на получаване По -добре на всеки един.

Педали и педалинг

По -гладкото можете да педалите, по -спокойни и удобни може да бъде горната част на тялото ви, която от своя страна ви помага да запазите енергия. И така, един от най -добрите начини да подобрите ефективността на колоезденето си е да подобрите механиката и техниката на педалите си.

Един от най -добрите начини за подобряване на ефективността на колоездене е да подобрите механиката и техниката на педалата си.

Фокусирайте се върху педала гладко, от горната част на стъпалото на педала до долната част, но и от долната част отзад до върха. Можете да мислите за това като за педалиране в кръгове. Педалирането в кръг е сложно нещо, но овладяването му може да спести енергия.

Този тип педалиране изисква специфичен тип педал, който колоездачите наричат Clipless. Педалите без клипове се състоят от две части: специални педали и клечки, които се прикрепят към подметките на специални колоездачни обувки. С това комбо краката ви са по същество свързани с педалите и краката ви няма да се свържат, докато нарочно не размахнете петите си от мотора. Да бъдеш свързан с педалите си по този начин прави възможно педалите в пълен кръг, което е по -ефективно.

Ако колоездите на къси разстояния или просто педалите из града, основни плоски педали – видът, който просто натискате надолу – работи добре. Тъй като ставате по -сериозни към колоезденето си – кажете, че искате да направите Grand Fondo или Century Ride – вашата техника ще бъде подобрена чрез този тип педал.

предавка

Способността да интуитивно пътувате през съответните предавки за вашия терен ще ви направи по -бързи и по -ефективни. Освен това ще направи карането на мотора ви по -приятно и ще гарантира, че веригата ви не се износва твърде бързо.

В моя опит като треньор, намирам, че повечето начинаещи под употребата си. Някои прекарват цялото време в размазване на педалите си и губейки много мощност и усилия във висока предавка (тогава е, когато големият верижен пръстен е отпред и малък отзад.) Или правят обратното и въртят краката си също Бързо в ниска предавка (малък верижен пръстен отпред и голям на гърба.) Нито един от тях не е ефективен начин за каране.

Не се страхувайте от предавките.

Ключът към ефективно използването на вашите велосипедни зъбни колела е да се научите да регулирате интуитивно и често на регулирането на предавките си. Най -лесният начин да помислите за това е, че целта ви е да поддържате стабилна скорост на педалиране (или каданс, която е следваща в списъка) и след това да коригирате предавката си, която да следвате. Това означава, че ще промените предавката си, когато се изкачвате на хълм, спускайки се хълм, насочвайки се към вятър или се носят от заден вятър. Всеки път, когато почувствате, че усилията ви стават твърде високи или твърде ниски, за да поддържате тази оптимална каданс, променете предавката си.

каданс

накратко, броят пъти, когато завъртите педалите си След 60 секунди е вашата каданс. Същото е и с бягането. Като цяло, броенето на един крак за десет секунди и след това умножаването по шест е най -лесният и бърз начин за измерване на каданса.

Вероятно сте чували вашите приятели на колоездача да се позовават на колко вата натискат и това е така, защото колоезденето е силов спорт. Вашата мощност върху мотора е продукт на силата, която прилагате върху педалите и вашата каданс.

За да спечелите състезание, искате да педалите възможно най -бързо с най -голямо количество сила, което можете да поддържате . Това не винаги означава преминаване към по -голяма предавка и размазване на педалите по -силно и по -трудно. Смилайки се така или прелитането на педалите твърде бързо, в грешна предавка може да увеличи риска от нараняване, да намали ефективността ви и да направи ездата много по -малко забавно.

И така, каква е оптималната каданс? По време на нормално каране се насочете към гладък удар на педала между 85-100 оборота в минута (революции в минута). As you ride, choose gears that both allow you to pedal in that RPM range while also maintaining a manageable amount of pressure on your pedals.

Braking

Hopefully, you haven’t had За да си изпратите летене над кормилото, за да научите, че спирането е изненадващо сложно умение. Умение, което се подобрява с практиката.

Вашият мотор вероятно има две спирачки, една на предното колело и една на гърба. Всеки има своя собствена цел. Отличен начин да се мисли за тях е следният:

Задната спирачка е за забавяне на предната спирачка е за спиране

което обикновено означава, че първо прилагате задната спирачка, за да се забавите и предната спирачка, когато Готови сте да спрете. Но ако трябва да спрете набързо, и двете в същото време са добра идея. И не се притеснявайте, ако държите телесното си тегло (и центърът на тежестта) към задната част на мотора, няма да преминете над кормилото.

Ако се возите в тесна група, Използвайте спирачките си пестеливо.

Ако се возите в тясна група, използвайте спирачките си пестеливо. Ако се стигате до неудобно близо до колелото на колоездача пред вас, просто спрете да педалите за няколко секунди, докато не се върнете към удобно разстояние. Поставянето на спирачките ви ненужно може да причини каскада от паника в пелотона (френска дума, която означава „взвод“, която се отнася до първична група или опаковка от ездачи).

вентилатор

Най -добрият съвет, който някога съм получавал, когато става въпрос за колоездене, е следният: Дръжте вътрешния си крак нагоре и разхлабени и външния си крак прави и стегнати, докато завоите. Това не само ще попречи на вътрешния ви педал да се удари в земята и да ви измъкне от мотора ви, но също така увеличава максимално сцеплението на гумата на земята. И двете са основни аспекти на завой.

Дръжте вътрешния си крак нагоре и разхлабени и външния си крак прав и стегнат, докато завоите.

Ако условията са мокри, или ъгълът е много остър, Уверете се, че забавяте до управляема скорост. Ако ударите ъгъла твърде бързо, сцеплението ви ще бъде компрометирано. Но нанесете спирачките, преди да влезете в ъгъла, а не когато вече сте в него. Правенето на цялото ви спиране, докато завой ще понижи сцеплението ви по пътя и може да ви накара да се плъзгате.

В един ъгъл, вие не само управлявате с кормилото си, но и вие се насочвате с твоя постно . Това е просто въпрос на баланс. Премествайки центъра на тежестта си, моторът може да остане балансиран, докато обикаляте завоя.

Това означава, че колкото по -бързо вземете ъгъла, колкото по -на основа за поддържане на баланса. Това е ценно умение за практикуване, защото често заемането на ъгъл безопасно се свежда до увереност. Изродът на завой в последната минута може да доведе до катастрофа. Практикувайте завой някъде безопасно и изградете увереност, преди да излезете в сместа.

Забавлявайте се

Знам, че току -що хвърлих много информация при вас. Може да изглежда непосилно, когато всичко, което искате да направите, е да излезете и да карате мотора си. Но обещавам, че няма да отнеме много време, за да стане всичко това да стане втора природа. Точно като да се научите да завържете обувките си, да използвате компютърна мишка или да карате колело (хаха), в началото може да изглежда трудно, но практикуването и влагането на усилията не само ще ви помогне да бъдете по -добър колоездач, но ще ви пази и ще ви пази и ще ви държи в безопасност и Позволете ви да се забавлявате с колоездене за години напред.

Вземете повече Get-Fit-Guy

За повече информация за велосипеда, съвети за колоездене и да се присъедините към техническия разговор, преминете към Facebook.com/getfitguy, twitter.com/getfitguy или brockarmstrong.com. Също така не забравяйте да се абонирате за подкаста Get-Fit Guy в Apple Podcasts, Stitcher, SoundCloud, Spotify, Google Play или чрез RSS.

Цялото съдържание тук е само за информационни цели. Това съдържание не замества професионалната преценка на вашия собствен доставчик на здраве. Моля, консултирайте се с лицензиран здравен специалист по всички индивидуални въпроси и проблеми.

за автора

Брок Армстронг Get-Fit Guy

Брок Армстронг беше домакин на подкаста Get-Fit Guy между 2017 и 2021 г.

Contents